The child has one intuitive aim: self development

Generalforsamling 2020 (UDSÆTTES)

Vi bliver desværre nødt til at udsætte årets generalforsamling indtil videre pga. restriktionerne på forsamlinger i denne Covid-19 tid. Den nuværende bestyrelse fortsætter således indtil vi kan afholde en generalforsamling. Undtagelsen er dog at Heidi Jørgensen ved udgangen af april udtræder af bestyrelsen eftersom familien har valgt at flytte til en anden skole. Kristoffer (som er suppleant) overtager Heidis plads i bestyrelsen samt hendes valgperiode og er derfor en del af bestyrelsen frem til generalforsamlingen i 2021.

 

Det er i skrivende stund svært at vurdere, hvornår det vil være muligt at afholde en generalforsamling. Bestyrelsen håber på at det vil være muligt i løbet af juni, men det kommer helt an på hvornår forsamlingsrestriktionerne bliver lempet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *