Karakterer & Afgangsprøver

2019-07-14T08:41:51+02:00

2019-07-14T08:45:00+02:00

Ethvert barn anses for værende unikt

Vi har oplevet stor fleksibilitet og imødekommenhed ifbm. vores børns skifte til Svenstrup Friskole, både ift. at imødekomme børnenes faglige og sociale behov samt inddrage os som familie i det fællesskab der er i og omkring friskolen. Vores børn er meget begejstrede og har haft mange gode oplevelser allerede efter 6 mdr. Det bedste er, at ethvert barn anses som værende unikt og at der er plads til, at være sig selv.

Anne D. Bendorff

2020-02-23T10:15:37+01:00

Anne D. Bendorff

Vi har oplevet stor fleksibilitet og imødekommenhed ifbm. vores børns skifte til Svenstrup Friskole, både ift. at imødekomme børnenes faglige og sociale behov samt inddrage os som familie i det fællesskab der er i og omkring friskolen. Vores børn er meget begejstrede og har haft mange gode oplevelser allerede efter 6 mdr. Det bedste er, at ethvert barn anses som […]

2017-10-21T12:34:13+02:00

2017-02-13T18:51:27+01:00

Afgangsprøver

Svenstrup Friskole tilbyder Folkeskolens Afgangsprøver. Vores undervisning på 7. og 8. årgang leder eleverne frem mod afgangsprøven i 9. årgang på samme vis som i folkeskolen, idet vi følger Fælles Mål for folkeskolen og har de selvsamme slutmål.

Afgangslevernes karaktergennemsnit fra tidligere år (kun hvis der har været mere end 5 elever):

Afgangslevernes karakterfordeling fra tidligere år (kun hvis der har været mere end 5 elever):

Karakterer

Svenstrup Friskole lægger vægt på, at børnene kender deres stærke og svage sider og lærer at vurdere deres resultater, vi bruger blandt andet karaktergivning til dette formål. Karakterer gives på de ældste hold, dvs. fra 7. årgang.