Forpligtelser

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, den rigtige skole for jer.

Stacey & Kim Clausen

2017-10-18T18:27:34+00:00

Stacey & Kim Clausen

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, […]

Udover betalingen er forældrene forpligtet til at yde en indsats i forbindelse med rengøring, arbejdsdage osv. Så længe man har elever på skolen, er man forpligtet til følgende:

• Rengøring: 3-4 gange/skoleår/forælder (ca. 2-3 timer)
  • Arbejdsdage: 1 gang/skoleår/forælder (ca. 6 timer)
  • Hovedrengøring: 1 gang/skoleår/forælder (ca. 4-6 timer)
  • Hjælpeseddel: 8 point/skoleår/forælder

Den til en hver tid gældende forældreforpligtelsespolitik forefindes i dokumentmappen på friskolens intra.

Du kan læse mere om de forskellige forpligtelser herunder:

Skolen rengøres hver lørdag formiddag af forældrene i hold a 6 personer. Rengøringen varer ca. 2-3 timer og med det nuværende antal familier, skal hver forælder gøre rent 3 gange/skoleår.

Daglig rengøring af toiletterne varetages af vores rengøringsassistent, dvs. forælderne skal ikke gøre toilletterne rene.

Der planlægges 3 arbejdsdage i løbet af et skoleår, hvor hver forælder er forpligtet til at hjælpe til min. 1 arbejdsdag/skoleår. De 3 arbejdsdage ligger fast i løbet af skoleåret:

• Sidste lørdag i September. Primært udendørs vedligehold.
  • 2. lørdag i Januar. Indendørs vedligehold.
  • Sidste lørdag i April. Primært udendørs vedligehold.

Der er arbejdsopgaver for alle, dvs. alt lige fra reparationer, maling, flytte møbler, vedligeholdelse af udenomsarealer, madhold osv.

Der planlægges 3 hovedregøringsdage omkring skoleferien, som er fordelt med 1 dag i starten af skoleferien og 2 dage i slutningen af skoleferien.

Hver forælder er forpligtet til at deltage i min. 1 hovedrengøringsdag/skoleår.

Hvert halve år laves der en hjælpeseddel med forskellige småopgaver, som der skal bruges folk til. Vi har indført dette for at det ikke altid er de samme folk der skal komme og hjælpe, dvs. herved deles vi alle om at få diverse arrangementer til at fungere.

Opgaverne kan f.eks. være: bage kage, sætte borde og stole op til generalforsamling, køre til lejrskole, lave mad på lejrskole, være hjælpelærer når lærerne holder pædagoisk dag, hjælpe til motionsdag osv.

Opgaverne giver forskellige point og hver forælder skal tilbyde deres hjælp til min. 4 point. Så man kan f.eks. melde sig til 1 stor opgave eller flere små alt afhængig hvad man selv ønsker.