Mobbepolitik

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, den rigtige skole for jer.

Stacey & Kim Clausen

2017-10-18T18:27:34+00:00

Stacey & Kim Clausen

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, […]

Vi tager mobning seriøst og arbejder for en mobbefri skole, hvor der skal være plads til venskabeligt drilleri og sjov blandt eleverne. Vi har derfor en aktiv mobbepolitik, som er baseret på et tæt skole/hjem samarbejde. Skulle der opstå mobning blandt eleverne, tages der kontakt til hjemmet samme dag. Vi forventer at hjemmet også kontakter skolen såfremt børnene hjemme fortæller om mobberi.

Herudover vil vi i 2017 arbejde med at implementere fri for mobberi i indskolingen, som er et forebyggende anitimobbeprogram udviklet af Maryfonden og Red Barnet (friformobberi). Dette gør vi for, at de små elever kommer til at opleve kontinuitet fra børnehaven, hvor fri for mobberi programmet også anvendes.