Visioner

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, den rigtige skole for jer.

Stacey & Kim Clausen

2017-10-18T18:27:34+00:00

Stacey & Kim Clausen

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, […]

For at fremme fagligheden og interessen for teknologi hos eleverne vil bestyrelsen fremadrettet arbejde efter nedenstående visioner:

• Bærbare PC’er til elever i udskolingen (der fastholdes iPad’s til de mindre elever)
    • Dette skal hjælpe til at fremme brugen af dagligdagsprogrammer og styrke elevernes IT kompetencer inden afgangseksamen.
  • Vi ønsker at styrke IT kompetencerne og hjælpe eleverne til at afklare interesseområder, det kunne måske være vha.:
    • Programmering som valgfag for de ældre elever, det kunne f.eks. være med Raspberry Pi Minecraft kit, LEGO Mindstorms, Arduino eller lignende.
    • Kreativt valgfag hvor der arbejdes med at bruge tegneprogrammer og lignende til at udtrykke sig på det kreative plan.
    • Lær at lave hjemmesider vha. WordPress eller ligende som valgfag.
    • Brug af OpenSource programmer.

Herudover vil der blive arbejdet med følgende:

• Lejrskole hvert år.
  • Udlands lejrskole for 9. klasse.
  • Vil være kendt for ekspeditionslæring også udenfor Sønderborg kommune.