Visioner

Der er en del af visionerne der allerede er gennemført, så vi abejder i øjeblikket på at opdatere visionerne.

For at fremme fagligheden og interessen for teknologi hos eleverne vil bestyrelsen fremadrettet arbejde efter nedenstående visioner:

• Bærbare PC’er til elever i udskolingen (der fastholdes iPad’s til de mindre elever)
    • Dette skal hjælpe til at fremme brugen af dagligdagsprogrammer og styrke elevernes IT kompetencer inden afgangseksamen. Indført for ældste gruppe.
  • Vi ønsker at styrke IT kompetencerne og hjælpe eleverne til at afklare interesseområder, det kunne måske være vha.:
    • Programmering som valgfag for de ældre elever, det kunne f.eks. være med Raspberry Pi Minecraft kit, LEGO Mindstorms, Arduino eller lignende. Indført som valgfag for mellemtrinnet og udskolingen.
    • Kreativt valgfag hvor der arbejdes med at bruge tegneprogrammer og lignende til at udtrykke sig på det kreative plan.
    • Lær at lave hjemmesider vha. WordPress eller ligende som valgfag.
    • Brug af OpenSource programmer.

Herudover vil der blive arbejdet med følgende:

• Lejrskole hvert år. Tradition siden skolens start.
  • Udlands lejrskole for 9. klasse. Indført 2018.
  • Vil være kendt for ekspeditionslæring også udenfor Sønderborg kommune.