UU-Vejledning

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, den rigtige skole for jer.

Stacey & Kim Clausen

2017-10-18T18:27:34+00:00

Stacey & Kim Clausen

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, […]

Friskolen og Ungdommens Uddannelsesvejledning i Sønderborg (www.uu-sonderborg.dk) samarbejder om vejledning af elever i 7. 8. og 9. klasse. Målet er at sikre den bedst mulige vejledning, således at hver enkelt elev opnår et kvalificeret grundlag for at kunne træffe sit uddannelses- og erhvervsvalg.

UU-vejlederen (Steen Norby Nielsen – tlf.: 27 90 82 40, mail: stnl@sonderborg.dk, denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen) kommer her på skolen og har følgende opgaveområder:

7. Årgang: Kollektiv vejledning i klassen. Vejledning i brug af hjemmesiderne www.minfremtid.dk og www.ug.dk m.m.

8. Årgang: Eleverne deltager en uge på introduktionskurser på ungdomsuddanelsesinstitutionerne. Desuden tilbydes hver elev en individuel samtale med uddannelsesvejlederen og der udarbejdes en foreløbig uddannelsesplan.

9. Årgang: Udformning af uddannelsesplan via individuelle samtaler, frivillig brobygning, erhvervspraktik, uddannelsesorientering, aftenarrangement for forældre og elever, tilmelding til ungdomsuddannelse.