UU-Vejledning

2019-07-14T08:45:00+02:00

2017-10-21T12:34:13+02:00

2017-02-13T18:51:27+01:00

Ethvert barn anses for værende unikt

Vi har oplevet stor fleksibilitet og imødekommenhed ifbm. vores børns skifte til Svenstrup Friskole, både ift. at imødekomme børnenes faglige og sociale behov samt inddrage os som familie i det fællesskab der er i og omkring friskolen. Vores børn er meget begejstrede og har haft mange gode oplevelser allerede efter 6 mdr. Det bedste er, at ethvert barn anses som værende unikt og at der er plads til, at være sig selv.

Anne D. Bendorff

2020-02-23T10:15:37+01:00

Anne D. Bendorff

Vi har oplevet stor fleksibilitet og imødekommenhed ifbm. vores børns skifte til Svenstrup Friskole, både ift. at imødekomme børnenes faglige og sociale behov samt inddrage os som familie i det fællesskab der er i og omkring friskolen. Vores børn er meget begejstrede og har haft mange gode oplevelser allerede efter 6 mdr. Det bedste er, at ethvert barn anses som […]

Friskolen og Ungdommens Uddannelsesvejledning i Sønderborg (www.uu-sonderborg.dk) samarbejder om vejledning af elever i 7. 8. og 9. klasse. Målet er at sikre den bedst mulige vejledning, således at hver enkelt elev opnår et kvalificeret grundlag for at kunne træffe sit uddannelses- og erhvervsvalg.

UU-vejlederen (Steen Norby Nielsen – tlf.: 27 90 82 40, mail: stnl@sonderborg.dk, denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen) kommer her på skolen og har følgende opgaveområder:

7. Årgang: Kollektiv vejledning i klassen. Vejledning i brug af hjemmesiderne www.minfremtid.dk og www.ug.dk m.m.

8. Årgang: Eleverne deltager en uge på introduktionskurser på ungdomsuddanelsesinstitutionerne. Desuden tilbydes hver elev en individuel samtale med uddannelsesvejlederen og der udarbejdes en foreløbig uddannelsesplan.

9. Årgang: Udformning af uddannelsesplan via individuelle samtaler, frivillig brobygning, erhvervspraktik, uddannelsesorientering, aftenarrangement for forældre og elever, tilmelding til ungdomsuddannelse.