Skolekreds

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, den rigtige skole for jer.

Stacey & Kim Clausen

2017-10-18T18:27:34+00:00

Stacey & Kim Clausen

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, […]

Det primære formål med Svenstrup Friskoles skolekreds er at sikre en lokal forankring og mulighed for medbestemmelse fra lokalsamfundet. Lokalsamfundet er her defineret ved personer, der er bosiddende i Svenstrup Sogn. Udover personer der er bosiddende i Svenstrup Sogn, kan følgende søge om optagelse i skolekredsen:

• Personer med familiære forhold til elever på skolen.
  • Elever der tidligere har gået på skolen.

Som medlem af skolekredsen har man følgende fordele:

• Støtter skolen økonomisk.
  • Inviteres til skolens arrangementer.
  • Opstillings- og stemmeret til bestyrelsen ved generalforsamlinger.
  • Får nyheder tilsendt.

Medlemsskab af skolekredsen koster 150 kr./person pr. år.

Vi vil gøre opmærksom på, at man kun har opstillings- og stemmeret, såfremt medlemskabet er godkendt af bestyrelsen, og kontingentet er betalt inden der indkaldes til generalforsamling.

Du kan ansøge om optagelse i skolekredsen ved at udfylde nedenstående felter. Herefter vil din ansøgning blive behandlet på næstkommende bestyrelsesmøde, hvorefter du vil modtage svar vedrørende dit ønske om medlemsskab.