Skolekreds

2019-07-14T08:45:00+02:00

Ethvert barn anses for værende unikt

Vi har oplevet stor fleksibilitet og imødekommenhed ifbm. vores børns skifte til Svenstrup Friskole, både ift. at imødekomme børnenes faglige og sociale behov samt inddrage os som familie i det fællesskab der er i og omkring friskolen. Vores børn er meget begejstrede og har haft mange gode oplevelser allerede efter 6 mdr. Det bedste er, at ethvert barn anses som værende unikt og at der er plads til, at være sig selv.

Anne D. Bendorff

2020-02-23T10:15:37+01:00

Anne D. Bendorff

Vi har oplevet stor fleksibilitet og imødekommenhed ifbm. vores børns skifte til Svenstrup Friskole, både ift. at imødekomme børnenes faglige og sociale behov samt inddrage os som familie i det fællesskab der er i og omkring friskolen. Vores børn er meget begejstrede og har haft mange gode oplevelser allerede efter 6 mdr. Det bedste er, at ethvert barn anses som […]

2017-02-13T18:51:27+01:00

2019-07-14T08:41:51+02:00

2017-10-21T12:34:13+02:00

Det primære formål med Svenstrup Friskoles skolekreds er at sikre en lokal forankring og mulighed for medbestemmelse fra lokalsamfundet. Lokalsamfundet er her defineret ved personer, der er bosiddende i Svenstrup Sogn. Udover personer der er bosiddende i Svenstrup Sogn, kan følgende søge om optagelse i skolekredsen:

• Personer med familiære forhold til elever på skolen.
  • Elever der tidligere har gået på skolen.

Som medlem af skolekredsen har man følgende fordele:

• Støtter skolen økonomisk.
  • Inviteres til skolens arrangementer.
  • Opstillings- og stemmeret til bestyrelsen ved generalforsamlinger.
  • Får nyheder tilsendt.

Medlemsskab af skolekredsen koster 150 kr./person pr. år.

Vi vil gøre opmærksom på, at man kun har opstillings- og stemmeret, såfremt medlemskabet er godkendt af bestyrelsen, og kontingentet er betalt inden der indkaldes til generalforsamling.

Du kan ansøge om optagelse i skolekredsen ved at udfylde nedenstående felter. Herefter vil din ansøgning blive behandlet på næstkommende bestyrelsesmøde, hvorefter du vil modtage svar vedrørende dit ønske om medlemsskab.