Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, den rigtige skole for jer.

Stacey & Kim Clausen

2017-10-18T18:27:34+00:00

Stacey & Kim Clausen

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, […]