Tilsyn

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, den rigtige skole for jer.

Stacey & Kim Clausen

2017-10-18T18:27:34+00:00

Stacey & Kim Clausen

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, […]

Lasse Brink Lorenz
Jeg hedder Lasse Brink Lorenz – 62 år og bor i Rødding. Er godt gift og har fire skønne børn, der alle har gået på friskole og efterskole. Er uddannet på Den fri Lærerskole og har arbejdet i den frie skoleverden i 33 år – som forstander/leder de sidste 22 år. Jeg har været så heldig at gå på Danmarks Lærerhøjskole og taget et speciallærerkursus, taget en sløjdlæreruddannelse på Kerteminde Husflidsskole og sidst taget en uddannelse som Life- og Businesscoach hos Manning Inspire i København. Til daglig er jeg efterlønner og nyder den store frihed. Her får jeg tid til at læse bøger, fortælle historier, gå til morgensvømning, bage alt vort brød og lave mad af alle de dejlige grøntsager som konen dyrker i haven. Har også tid til at være mentor for unge mennesker i Vejen kommune og være kontaktfamilie for en skøn kurdisk flygtningefamilie fra Syrien.

LasseBrink

Tilsynsrapporter