Ferieplan

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, den rigtige skole for jer.

Stacey & Kim Clausen

2017-10-18T18:27:34+00:00

Stacey & Kim Clausen

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, […]

Friskolens ferieplaner kan findes her på siden. Alle dage i oversigten er inklusive i ferien.

(alle dage er inklusive)FRATIL
EfterårsferieLørdag d. 15. oktoberSøndag d. 23. oktober
JuleferieOnsdag d. 21. decemberTirsdag d. 3. januar
VinterferieLørdag d. 11. februarSøndag d. 19. februar
PåskeferieLørdag d. 8. aprilMandag d. 17. april
St. BededagFredag d. 12. majSøndag d. 14. maj
Kr. HimmelfartTorsdag d. 25. majSøndag d. 28. maj
PinseferieLørdag d. 3. juniMandag d. 5. juni
SommerferieLørdag d. 24. juniSøndag d. 13. august
Sommerferie (SFO)Lørdag d. 8. juliSøndag d. 6. august
(alle dage er inklusive)FRATIL
EfterårsferieLørdag d. 14. oktoberSøndag d. 22. oktober
JuleferieTorsdag d. 21. decemberTirsdag d. 2. januar
VinterferieLørdag d. 10. februarSøndag d. 18. februar
PåskeferieLørdag d. 24. martsMandag d. 2. april
St. BededagFredag d. 27. aprilSøndag d. 29. april
Kr. HimmelfartTorsdag d. 10. majSøndag d. 13. maj
PinseferieLørdag d. 19. majMandag d. 21. maj
SommerferieTirsdag d. 5. juniTirsdag d. 5. juni
SommerferieLørdag d. 30. juni?????? d. ??. august
Sommerferie (SFO)Lørdag d. ??Søndag d. ??