Madkunst

I madkunst lærer eleverne at lave enkle retter, som de vil kunne tilberede derhjemme med lidt hjælp fra en voksen.
Vi vil sætte fokus på alle døgnets måltider – morgenmad, frokost / madpakke, eftermiddagssnacks, aftensmad og dessert.
Vi vil primært have fokus på årstidens frugt og grønt.
Maden vi laver vil primært være af den sundere slags.

Målet med faget er:
– at eleverne tilegner sig færdigheder i at lave sund hverdagsmad
– at eleverne får en viden om årstidens frugt og grønt
– at eleverne lærer at begå sig i et køkken
– at de lærer at lave mad med nye og spændende ingredienser.
– at eleverne lærer at spændende mad/madpakker ikke er svært at lave.