Medlemskab af støtteforeningen

2017-10-21T12:34:13+02:00

Ethvert barn anses for værende unikt

Vi har oplevet stor fleksibilitet og imødekommenhed ifbm. vores børns skifte til Svenstrup Friskole, både ift. at imødekomme børnenes faglige og sociale behov samt inddrage os som familie i det fællesskab der er i og omkring friskolen. Vores børn er meget begejstrede og har haft mange gode oplevelser allerede efter 6 mdr. Det bedste er, at ethvert barn anses som værende unikt og at der er plads til, at være sig selv.

Anne D. Bendorff

2020-02-23T10:15:37+01:00

Anne D. Bendorff

Vi har oplevet stor fleksibilitet og imødekommenhed ifbm. vores børns skifte til Svenstrup Friskole, både ift. at imødekomme børnenes faglige og sociale behov samt inddrage os som familie i det fællesskab der er i og omkring friskolen. Vores børn er meget begejstrede og har haft mange gode oplevelser allerede efter 6 mdr. Det bedste er, at ethvert barn anses som […]

2017-02-13T18:51:27+01:00

2019-07-14T08:45:00+02:00

2019-07-14T08:41:51+02:00

Bliv medlem af støtteforeningen for kun 50 kr. om året.

Ønsker du at være medlem af støtteforeningen, så skal i udfylde formularen nederst på denne side. Så modtager du en mail med et medlemsnummer, dette skal oplyses når du overfører 50 kr. til vores konto (Sydbank) 8011-1101327.

Som medlem:

• Modtager du et nyhedsbrev på mail 1 gang om året
  • Får du en indkaldelse til vores generalforsamling, hvor hver husstand har 1 stemme
  • Er du altid velkommen til at deltage i vores arrangementer på samme vilkår som alle andre

Udmeldelse sker ved at send en mail til ovennævnte adresse eller lad være med at betale kontingent når opkrævningen kommer i marts. Indbetalt kontingent refunderes ikke ved udmeldelse.