Madkunst

Ethvert barn anses for værende unikt

Vi har oplevet stor fleksibilitet og imødekommenhed ifbm. vores børns skifte til Svenstrup Friskole, både ift. at imødekomme børnenes faglige og sociale behov samt inddrage os som familie i det fællesskab der er i og omkring friskolen. Vores børn er meget begejstrede og har haft mange gode oplevelser allerede efter 6 mdr. Det bedste er, at ethvert barn anses som værende unikt og at der er plads til, at være sig selv.

Anne D. Bendorff

2020-02-23T10:15:37+01:00

Anne D. Bendorff

Vi har oplevet stor fleksibilitet og imødekommenhed ifbm. vores børns skifte til Svenstrup Friskole, både ift. at imødekomme børnenes faglige og sociale behov samt inddrage os som familie i det fællesskab der er i og omkring friskolen. Vores børn er meget begejstrede og har haft mange gode oplevelser allerede efter 6 mdr. Det bedste er, at ethvert barn anses som […]

2017-02-13T18:51:27+01:00

2017-10-21T12:34:13+02:00

2019-07-14T08:45:00+02:00

2019-07-14T08:41:51+02:00

I madkunst lærer eleverne at lave enkle retter, som de vil kunne tilberede derhjemme med lidt hjælp fra en voksen.
Vi vil sætte fokus på alle døgnets måltider – morgenmad, frokost / madpakke, eftermiddagssnacks, aftensmad og dessert.
Vi vil primært have fokus på årstidens frugt og grønt.
Maden vi laver vil primært være af den sundere slags.

Målet med faget er:
– at eleverne tilegner sig færdigheder i at lave sund hverdagsmad
– at eleverne får en viden om årstidens frugt og grønt
– at eleverne lærer at begå sig i et køkken
– at de lærer at lave mad med nye og spændende ingredienser.
– at eleverne lærer at spændende mad/madpakker ikke er svært at lave.