Elevantal

2017-10-21T12:34:13+02:00

Ethvert barn anses for værende unikt

Vi har oplevet stor fleksibilitet og imødekommenhed ifbm. vores børns skifte til Svenstrup Friskole, både ift. at imødekomme børnenes faglige og sociale behov samt inddrage os som familie i det fællesskab der er i og omkring friskolen. Vores børn er meget begejstrede og har haft mange gode oplevelser allerede efter 6 mdr. Det bedste er, at ethvert barn anses som værende unikt og at der er plads til, at være sig selv.

Anne D. Bendorff

2020-02-23T10:15:37+01:00

Anne D. Bendorff

Vi har oplevet stor fleksibilitet og imødekommenhed ifbm. vores børns skifte til Svenstrup Friskole, både ift. at imødekomme børnenes faglige og sociale behov samt inddrage os som familie i det fællesskab der er i og omkring friskolen. Vores børn er meget begejstrede og har haft mange gode oplevelser allerede efter 6 mdr. Det bedste er, at ethvert barn anses som […]

2019-07-14T08:41:51+02:00

2017-02-13T18:51:27+01:00

2019-07-14T08:45:00+02:00

Nuværende elevantal

Der er i øjeblikket indskrevet >70 børn, hvoraf de 55 pt. modtager undervisning. Med det nuværende elevantal bliver undervisningen primært foretaget i grupper, hvor der maksimalt vil være 18 elever i hver gruppe. Fordelingen af eleverne i de enkelte grupper er:

GruppeKlasse(r)#Elever
Orion, Perseus & Føniks0. Klasse6
1. Klasse3
2. Klasse3
3. Klasse4
4. Klasse8
5. Klasse0
Lyra6. Klasse7
7. Klasse7
Argo8. Klasse7
9. Klasse4
Total Antal Elever50

I takt med stigende elevtal vil antallet af undervisningsgrupper blive tilpasset og ligeledes vil fordelingen af klassetrin mellem grupperne blive tilpasset, således at det maksimale elevtal pr. gruppe respekteres.

Elevantal udvikling

Nedenstående graf viser udviklingen i elevantallet for Svenstrup friskole pr. 5/9 de tidligere år.

• 2012
  • 2013