The child has one intuitive aim: self development

Maja Fogt

Jeg hedder Maja, jeg er 39 år og bor på Sydals med min mand og mine to børn.
Jeg er uddannet blomsterdekoratør siden 2005, men har valgt at skifte branche, da jeg synes det er fachinerende at være med til at uddanne børn og lære dem forskellige færdigheder.
Jeg er meget naturmenneske og dyrker ridning, cykling og gåture med min hund i fritiden.
Jeg er et meget kreativt menneske.
I min dagligdag underviser jeg i dansk og billedkunst, samt er støttelærer i forskellige fag. Jeg arbejder også i skolens SFO. Samtidig er jeg ved at tage dansklærer uddannelse på liniefag 1. Til 6. Klasse.
Jeg synes Svenstrup friskole er et fantastisk sted at arbejde, da vi er en lille skole hvor alle kender alle, de store elever er rigtig gode til at tage sig af de små. Vi har et rigtig godt lærerteam. Svenstrup friskole er et naturligt valg, for dem der godt kan lide fællesskab og natur.