Testimonials

Fantastisk skole, jeg kan slet ikke sætte ord på det, kan kun anbefales.
Læs mere
Fantastisk skole, har en søn som kun har udviklet sig sig siden han startede i Svenstrup friskole i 2016! Han elsker at komme i skole hver dag. Forældre samarbejdet fungerer 100% , alt i alt en fantastisk skole, lærestab og bestyrelse ! Nu glæder vi os til at Lillebror skal begynde i 2018
Læs mere
Alle elever har en iPad eller PC stillet til rådighed af skolen. iPad’en er et godt værktøj til vores ekspeditionslæringsprojekter, hvor den anvendes til informationssøgning og præsentationer. Skolens ældste elever benytter PC i stedet for iPad, så de også bliver fortrolige med dette værktøj, inden de skal videre i uddannelsessystemet.
Læs mere
Med morgensamlingen får vi begyndt dagen på en god måde. Vi starter med sang, hvorefter en af skolens medarbejdere fortæller om ugens emne. Emnerne spænder vidt, fra historiske begivenheder til information om årets højtider eller fortælleringer fra både den græske og nordiske mytologi. Vi synger også fødselsdagssang og giver praktiske informationer om kommende begivenheder, vikardækning mm.
Læs mere
Hele skolen er på fælles lejrskole hvert efterår. Det foregår normalt ved at vi bytter skole med en anden friskole. I løbet af et skoleforløb, kommer vi på denne måde godt rundt i alle landsdele. Skolens ældste elever tager på tur til en udenlandsk hovedstad i foråret, og får på denne måde udvidet deres horisont og viden inden afgangsprøverne
Læs mere
Vi får nogle glade børn hjem, som er ivrige efter at komme afsted igen og lære mere.
Læs mere
Det er skønt, at vi får en glad pige hjem, som begejstret fortæller om klassekammerater, Gorm den gamle, 5 plus 5 er 10, og hvordan man staver til sol. Når hun så fortsætter ved sengetid, må vi sige, at hun er blevet inspireret.
Læs mere