Testimonials

Fantastisk skole, jeg kan slet ikke sætte ord på det, kan kun anbefales.
Læs mere

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, […]
Læs mere
Fantastisk skole, har en søn som kun har udviklet sig sig siden han startede i Svenstrup friskole i 2016! Han elsker at komme i skole hver dag. Forældre samarbejdet fungerer 100% , alt i alt en fantastisk skole, lærestab og bestyrelse ! Nu glæder vi os til at Lillebror skal begynde i 2018
Læs mere
Alle elever har en iPad til rådighed, som anvendes som et naturligt supplement til den traditionelle undervisning. iPad’en er ligeledes et godt værktøj til vores ekspeditionslæringsprojekter, hvor den anvendes til informationssøgning og præsentationer.
Læs mere
Morgensamlingen er dagens faste holdepunkt, hvor hele skolen mødes og får begyndt dagen på en god måde. Der startes altid med sang, hvorefter der undervises i fag der ikke er skemalagte og afsluttes med praktiske informationer og fødselsdagssang.
Læs mere
Hele skolen er på lejrskole hvert år, som typisk foregår ved at vi bytter skole med en anden friskole. De tidligere år har vi på Fyn, i Fjaltring, i Jejsing, i Vestbirk & i Karlskov.
Læs mere
Vi får nogle glade børn hjem, som er ivrige efter at komme afsted igen og lære mere.
Læs mere