Det er nu muligt at bestille skolens nye flotte profiltøj i webshoppen.

Der tilbydes en træningsdragt, et sæt med shorts og t-shirt, regntøj og en rygsæk med seperat rum til elevernes iPad.

På træningstøjet påtrykkes der personlige initialer, skolens logo, skolens web adresse samt Intersportlogo.

Bestilling foregår udelukkende via webshoppen.

Ønsker I at prøve tøjet, gøres det hos Intersport i Sønderborg. I skal henvende jer på 1. sal og spørge efter John eller Bruno.

Klik ind og se alle de gode tilbud 🙂

Webshoppen

Brugernavn og kodeord findes på intranettet eller ved henvendelse til friskolens kontor.

Er der spørgsmål er i velkomne til at kontakte en fra PR-udvalget.

Hilsen Kia, Mette og Karina fra PR-udvalget